11: Антични приключения

5,99 лв.
Не е налично

Древни, но не дребни - приключенията в тази книга ще те отведат в Рим, Олимпия и чак до Колхида през Истанбул. При това пътуването няма да е само в пространството. Времето също ще се променя, докато четеш. Ако имаш куче, вземи го с теб. (Със сигурност ще се сприятели с Плуто, който тук извършва геройски подвизи със своя… нос.) Ако нямаш - сипи си чаша мляко. Може да се окаже "специално" като това на Хари Хлопдъск, който помага на Доналд да спечели Олимпийските игри. Само не забравяй, че най-важна е не победата, а участието. С други думи - най-важно за един макрокомикс е да го прочетеш!

 Марка
 Мики Маус и Доналд Дък
 Тип
 Комиксови книги
 Поредица
 Макрокомикс
 Възраст
 7+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 19
 Страници
 192 цветни
 ISBN/Баркод
 977131404507011

Citius, Altius, Fortius! По-бързо, по-високо, по-силно! Патоците определено са запознати с девиза на Пиер дьо Кубертен, макар баронът да го формулира мнооого след времето, в което се случват историите тук. Добре дошъл в Античността!

Древни, но не дребни – приключенията в тази книга ще те отведат в Рим, Олимпия и чак до Колхида през Истанбул. При това пътуването няма да е само в пространството. Времето също ще се променя, докато четеш. Ако имаш куче, вземи го с теб. (Със сигурност ще се сприятели с Плуто, който тук извършва геройски подвизи със своя… нос.) Ако нямаш – сипи си чаша мляко. Може да се окаже „специално“ като това на Хари Хлопдъск, който помага на Доналд да спечели Олимпийските игри. Само не забравяй, че най-важна е не победата, а участието. С други думи – най-важно за един макрокомикс е да го прочетеш!

Макрокомикс

Макрокомикс

 

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer